BGVot

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

BGVot Logo

Чрез BGVot всеки един българин, независимо в коя точка на света се намира, може да сподели своето мнение по разнообразни теми от национално значение. Безплатното приложение дава възможност на всеки да сподели мнението си, без то да бъде манипулирано. По този начин BGVot се явява първата крачка за въвеждане на електронно гласуване в България.Специални механизми за защита гарантират уникалността на всеки глас, а резултатите от анкетите се следят в реално време на www.bgvot.com.

BGVot GooglePlay
BGVot AppStore

BGVot - Android and iOS available


Над 100 анкети за по-малко от година

Над 100,000 мнения от анкетирани

Светкавични и прозрачни резултати


BGVot Poll

Какво е BGVot

Глас без граници

BGVot е уникално по рода си приложение, създадено от българи за българи. То дава възможност на нашите сънародници в България и по цял свят бързо и лесно да споделят своето мнение по важни за страната въпроси, използвайки единствено мобилния си телефон.


 

Анкети в реално време

Краят на манипулираните социологически проучвания

Всеки глас се отчита незабавно и елиминира необходимостта от продължителен анализ на резултатите. Изходът от анкетите може да се следи в реално време директно на сайта на приложението – www.bgvot.com.

Разгледайте BGVot.com


BGVot Website


BGVot Features

Сигурен и образователен

Твоят глас е в твоите ръце

BGVot е защитен от специални патентовани алгоритми, които не позволяват многобройни гласувания на един и същ потребители, независимо от колко и какви устройства гласува той.
Освен това, в анкетите ще откриете нашата “питанка” – тя ще ви отведе до статия в електронните медии, откъдето можете да се запознаете с подробности по темата и да сформирате мнение.


Тематики

От политика до спорт

Анкетите засягат много и разнообразни теми от национално значение. От теми в областта на политиката, законопроекти и реформи до важни социални и спортни събития и др. – от проекта “Южен поток” до резултата от боксовия мача Пулев-Кличко. Всеки потребител е свободен да сподели своя идея за въпрос на имейл адрес [email protected] или във Facebook.


BGVot GooglePlay
BGVot AppStore


BGVot Topics

BGVot е отразен в:

Notrias
Socialevo
KlassaBg
kaldata
cross
computerworld
Nova TV BGVot
© Щрак БГ ЕООД / Всички права запазени!